VI SOM JOBBAR HÄR

Leg. Veterinär Sara Klinga Myr (Delägare)

Sara har studerat på SLU här i Uppsala och fick sin veterinärlegitimation i Jan-2010. Hon har tidigare arbetat på Din Veterinär i Enköping/Sala och Rembackens Djurklinik.
I Januari 2013 blev hon delägare i Ekebys Djurpraktik.
Hon har ett stort intresse inom medicinska utredningar men utför även med glädje operationer.
Saras examensarbete handlade om diabetes på katt så detta brinner hon lite extra för. Hon tycker om alla djurslag men hennes hjärta klappar lite extra för just katter.
Sara strävar efter att både djur och deras ägare ska känna sig välkomna och trygga med henne. Hon svarar gärna på era frågor och vet hon inte svaret tar hon reda på det! Det finns inga dumma frågor!

Sara bor i Uppsala med sin sambo, två barn, en hund och en katt.


Leg. Veterinär Patricia Pettersson

 Patricia har gått veterinärutbildningen på SLU i Uppsala och blev klar våren 2014.

Hennes första jobb var på Distriktsveterinärerna. Där fick hon träffa på många olika sorters djur, mycket lantbruksdjur. Hon trivdes bra där, men sökte sig sedan till Ekebys Djurpraktik eftersom hon framför allt ville jobba med hund, katt och smådjur.

Sedan hösten 2014 har hon jobbat här och trivs väldigt bra! Framför allt så gillar hon att vi är ett litet ställe där man har gott om tid och ofta har möjlighet att lära känna djuren och deras djurägare riktigt ordentligt.

Patricia bor tillsammans med sin sambo, sina barn och sin katt som är adopterad ifrån Uppsala katthem.Leg. Veterinär Sanna Nilsson

Sanna började hos oss i slutet av 2021 och tog sin examen från SLU i början av 2022. Första sommaren som veterinär tillbringades på en mindre klinik i Skåne, vilket lade grunden till att vilja arbeta på en mindre personlig smådjursklinik, vilket ledde henne till Ekebys Djurpraktik. Hittills trivs hon mycket bra, tack vare kollegorna, djurägarna och djuren hon träffar dagligen.

Ambitionen är att fortsätta utvecklas inom smådjursmedicin samt lära sig mer inom odontologi (läran om tänder).

Förutom det veterinärmedicinska tycker Sanna om att spendera tid med sin sambo och sina två hundar, då gärna i naturen. Ytterligare intressen är fiske, matlagning och vandring.


Leg. Veterinär Angus Lau

Angus tog examen från SLU 2021. Hon har även en masterexamen i psykologi, men är inte kattpsykolog än

Hon kommer ifrån Hong Kong och har bott i Sverige sedan 2010. På fritiden gillar hon att spela TV spel, umgås med vänner, kolla TV-serier och gosa med sina tre katter. 

Hon gillar alla djurslag men är lite mer galen i katter som ni kanske redan förstår från texten ovan


Leg. Djursjukskötare Linda Heintie (Delägare)

2002 började Linda arbeta som djurvårdare här på Ekebys Djurpraktik. I maj 2013 tog hon sin legitimation som djursjukskötare.

2007 gick hon in som delägare på praktiken och idag sköter hon en hel del ekonomi och admini vilket gör att hon inte är på praktiken alla dagar i veckan.

Linda har alltid älskat djur och att få kombinera hennes intressen med sitt dagliga arbete är en dröm som blivit sann.

 Förutom sina intressen inom hundträning och hundsporter gillar hon att fotografera, så kameran får ofta hänga med på hennes promenader i olika miljöer.


Leg. Djursjuksköterska Ida Boman

Ida började jobba hos oss sommaren 2022
Djurvårdare Moa Bodén

Moa började jobba hos oss i September 2022.