BETALNING

Betalning hos oss sker med kort, kontant eller swish. Vi tar inte American Express.

Vi erbjuder inte avbetalningar, fakturor eller dylikt. Alla besök betalas på plats, vanligtvis efter besöket är klart. Vid vaccinationer eller avlivningar går det bra att betala innan. 

Vi skickar kvitton via e-post till er som djurägare så att ni får dem digitalt. Det sparar både på miljön samt underlättar för er när ni skickar till försäkringsbolaget.

Direktreglering

Mot en avgift kan vi utföra en direktreglering i samband med ert besök hos oss. En direktreglering innebär att vi kontaktar försäkringsbolaget och de står för en del av kostnaden av besöket. Med andra ord betalar du för den fasta och rörliga självrisken. (Extra kostnader för det som inte täcks av försäkringsbolaget kan tillkomma.)
Säg gärna till direkt när du anländer att du vill ha en direktreglering, då det kan ta upp till en timme att få svar. Vi kan endast utföra en direktreglering under ert försäkringsbolags öppettider, så under våra kvällstider går det sällan att göra direktregleringar då flera bolag har stängt (De flesta bolagen stänger mellan 16-17).
I vissa fall kan försäkringsbolagen ha stängt för direktregleringar även under sina öppettider p.g.a. tekniska problem eller andra skäl, och då kan vi inte utföra direktreglingar.  
Om det inte går att utföra en direktreglering, erbjuder vi inte faktura utan besöket behöver betalas på plats och ni får då själva kontakta försäkringsbolaget i efterhand. 

Om du är osäker på hur det funkar så kan du ta med dig dina försäkringspapper när du kommer så hjälper vi dig.  Det kan även vara bra att läsa igenom dina försäkringspapper eller kontakta ditt försäkringsbolag innan besöket om du är osäker på vad de täcker.