PRISLISTA

Här kan du läsa lite om vad de vanligaste ingreppen och besöken kostar hos oss.  Om det är något särskilt du letar efter men inte ser här är du varmt välkommen att ringa till oss!


PRISLISTA - HUND

VACCINATION

DHPPI (Valpsjuka, Parvo, HCC (smittsam leversjukdom) Kennelhosta (Parainfluense)  - 550:-
KC
(Parainfluense + Bordetella) - 485:-
Rabiesvaccination - 570:-
Leptospiros - 735:-

KASTRERING HANHUND

Under 10 kg - 3730:-
Mellan 10-20 kg - 3835:-
Mellan 20-30 kg - 4050:-
Mellan 30-35 kg - 4470:-
Mellan 35-45 kg - 4780:-
Kostnaden täcker: sedering, operation, smärtlindring och recept. Övriga kostnader kan tillkomma. (T..ex. för krage, kloklipp etc.)

ÖVRIGT

Besiktning - 790:-
Kloklipp - 200:- till 360:- 
Kloklipp inkl. sedering -  Beror på vikt. Ring eller mejla oss för prisuppgift för din hunds vikt. 

PRISLISTA - KATT

VACCINATION

Nobivac Tricat (Kattsnuva och Kattpest) - 465:-
Nobivac Ducat (Kattsnuva)
 - 440:-
Rabiesvaccination - 570:-

KASTRERING, inkl. ID-tatuering

Hankatt - 790:-
Honkatt - 1575:-
Kostnaden täcker: sedering, operation, smärtlindring, och ev. ID-tatuering av katten. Kostnad tillkommer för registrering av katten, det är dock inget vi tar betalt för här. Även övriga kostnader kan tillkomma. (T.ex. Krage, kloklipp etc.)


ÖVRIGT

Besiktning - 790:-
Kloklipp - 125 till 250:-
Kloklipp inkl. sedering - 865:-


När det gäller kostnader för t.ex. tandåtgärder och operationer är det svårt att ge en exakt prisuppgift då många av dessa ingrepp är väldigt individuella. Om du önskar få en ungefärlig prisuppgift på ett ingrepp går det jättebra att mejla eller ringa till oss. Tänk på att det är ungefärliga prisuppgifter och därför kan det tillkomma kostnader. Självklart gör vi ingenting utan er tillåtelse. 

Inför en bokning av tandåtgärd rekommenderar vi att ni i första hand bokar in en tid för en koll av munnen på ditt djur. En sådan bokning underlättar både för er och oss, då vi kan få en uppfattning av hur mycket som behöver göras, ge er en mer ungefärlig prisuppgift och veta hur mycket tid som ska bokas för åtgärden. Vi kan också se om en åtgärd är nödvändig, eller om det finns utrymme för att avvakta med en munsanering.
Ett besök med koll inför åtgärd kostar 550:-, och den summan dras sen av vid eventuell åtgärd, förutsatt att en tid bokas inom 3 månader. Observera att ytterliga undersökningar som inte är kopplade till munkontroll, som t.ex. övriga kontroller eller blodprover, inte ingår i priset på 550:-