2020-09-22
Kära kunder!
Nu har vi utökat våra öppettider på kliniken! Vi har öppet längre måndagar och tisdagar. Måndagar har vi numera öppet mellan 10-20 och tisdagar 10-20.
Varmt välkomna! 

2020-03-24
Stopp för Drop-in! Endast tidsbokning för ALL djurvård!

Hej alla fina kunder!

Vi har som ni tidigare sett ändrat en hel del rutiner pga pågående Covid-19 pandemi. Nu måste vi tyvärr pga personalbrist och även ur säkerhetstänk stoppa Drop-in möjligheten. Detta är endast tillfälligt tills vi är full personalstyrka igen och Covid-19 hotet minskat. Så nu gäller tidsbokning vid ALLA djurvårdsbesök (även vaccinationer och kloklipp) Givetvis är ni välkomna in att köpa foder och produkter som vanligt.

Vi överlever tack vare er, vi har funnits sedan 1995 och hoppas att ni fortsätter att välja oss som er veterinärklinik så att vi kan fortsätta jobba med det vi älskar!

Vi ber också om överseende med ev långa kötider på telefonen, har ni svårt att komma fram får ni gärna mejla istället så svarar vi så fort vi kan! Tack till alla er för visad förståelse ❤️


2020-03-04
Kära kunder!
Nu är den populära "Sund I Mun" kampanjen här igen och gäller hela mars ut! Klicka här för att läsa mer, eller ring oss direkt för att boka en tid!
Varmt välkomna!


2019-12-04
Kära kunder!   
 Nu finns våra populära julklappspåsar med julklappar till hund och katt åter igen på kliniken! Båda påsarna är fyllda med lite smått och gott ifrån vår produkthylla, tandprodukter och gratis smakprover. 

Julklappspåse till katt kostar 150:- (Värd 200:-)
Julklappspåse till hund kostar 200:- (Värd 250:-)
Finns i begränsat antal! 
Varmt välkomna in!


2019-08-29
Kära kunder!
Nu är sommarens öppettider över, och vi har öppet som vanligt igen. Avvikande öppettider kommer att publiceras som vanligt under fliken Öppettider


2019-03-20
Kära kunder!
Nu finns vi även på Instragram! Följ oss gärna för nyheter, kampanjer, tips & råd, avvikande öppettider (vi kommer fortfarande lägga upp de på hemsidan) eller om ni bara vill titta på lite söta djurbilder som kommer upp!
https://www.instagram.com/ekebydjurpraktik/?


2019-02-13

Kära kunder!
Mars månad är SUND I MUN månad! Ekeby Djurpraktik erbjuder, i samarbete med Pedigree, gratis kontroll av din hunds munstatus. Klicka här för att läsa mer om Sund i mun!


2019-01-03

Kära kunder!
Vi önskar er alla en god fortsättning! Nu är Ekeby Djurpraktik öppet som vanligt igen. Varmt välkomna!


2018-11-26

Kära kunder!
Nu finns tiderna för våra öppettider om Jul och Nyår uppe på hemsidan under fliken Öppettider!

Vi önskar alla våra kunder en god jul och ett gott nytt år! :)

2018-09-03

Kära kunder!

Vi hoppas ni har haft en härlig sommar! Nu har vi på Ekeby öppet som vanligt igen, och vill informera alla att vi har en ny adress! Praktiken ligger kvar i samma lokaler, men vår ingång har fått ett nytt nummer samt att vi har ett nytt postnummer. Numera heter vår adress: Ekeby Djurprakt, Ekeby Bruk Ing 2M, 75263 Uppsala. Så praktiken har alltså INTE flyttat, vi har bara blivit tilldelade en ny adress.

Varmt välkomna! :)


2018-06-14

Nu finns våra sommaröppettider uppe på hemsidan! 

Tänk på att under sommaren så har vi ibland färre som jobbar om dagarna, och därför kan det bli lite längre väntetider. Både vid drop-in för vaccinationer, samt att det kan dröja lite längre innan man kan få komma på besök. 

Vi på Ekebys Djurpraktik önskar er en fin och härlig sommar! 


2018-02-27

Mars månad är Sund i Mun månad! Under hela mars erbjuder vi en gratis kontroll av ditt djurs munstatus. Ring oss för att boka en tid! (För mer info om vad som ingår i besöket och liknande, klicka här)

2018-02-27

Nytt år, ny design! Ekebys Djurpraktiks hemsida fått sig ett rejält lyft! I samband med denna totala renoveringen så kan viss information bli fel, och vi reserverar oss för eventuella fel som upptäcks. 

2017-07-05

Sommarmeddelande!

Nu är det högt tryck på kliniken och pga sjukskrivning och semestrar har vi lite längre väntetider än vanligt. Detta gäller såväl vid bokningar som telefon. Vi ber om överseende med det och jobbar såklart så hårt vi kan för att alla ska slippa vänta allt för länge.

Alla våra kunder är givetvis lika välkomna som tidigare!!

Om ni har en fråga som inte gäller en inbokning och inte är akut får ni gärna maila oss på ekebydjurpraktik@outlook.com om det är svårt att komma fram på telefonen.

Vi kommer att ha stängt några dagar i sommar och dessa är:

Fredag 23/6
Fredag 14/7
Fredag 21/7
Hela v 30, 24/7-28/7
Fredag 4/8
Fredag 11/8

Alla övriga dagar har vi öppet med våra ordinarie öppettider.

Vi önskar er en fantastisk sommar!


2017-02-13 

Vår efterlängtade kampanj på Everclean kattsand är nu tillbaka! 

Mot ifyllande av kupong kostar 6L kattsand endast 59:-! (Ord. Pris 139:-)  Endast en kupong per person! 

home-productspng


2016 - 12 - 02

Ekeby Djurpraktiks hemsida har fått ett helt nytt utseende! Hemsidan är fortfarande under konstruktion och det kan finnas lite fel här och var, vi hoppas ni kan ha överseende med det och att hemsidan snart kommer vara färdig och komplett!