Stängt 1 maj

1 maj är kliniken stängd. Varmt välkomna tillbaka 2 maj.

Privat klinik

Visste ni att Linda Lindqvist och Sara Klinga Myr har drivit Ekebys Djurpraktik tillsammans sen 2013?


Redan 2001 började Linda som djurvårdare på Ekeby. Hon lärde känna verksamheten och alla stammisar och blev veterinärernas trygga stöttepelare.

2007 fick hon chansen att bli delägare och drev då företaget tillsammans med en annan djurvårdare. Linda lärde sig ekonomi och bokföring, senare läste hon in de kurser som krävdes för att bli legitimerad djursjukskötare.


Sen, 2012, började Sara som anställd veterinär på Ekeby, efter att ha jobbat i några år på andra kliniker i Mälardalen. Och där sa det klick! Ni vet, när man hittar en kollega som har samma humor och kompletterar ens svaga och starka sidor perfekt?

Lindas delägarkollega hade vid det laget börjat tröttna på att långpendla och undrade om inte Sara ville köpa hennes del av företaget. Och visst ville Sara det!


Genom tuffa och roliga tider har Linda och Sara kämpat på ihop.

Ekebys Djurpraktik har vuxit sakta men stadigt och har nu fyra veterinärer, två djursjukskötare och tre djurvårdare.

Inga kedjor, inga investerare, inga externa ägare. Bara kärlek till djuren och yrket och en rejäl dos envishet. ❤️


Sociala medier

Du har väl inte missat att vi finns på både Instagram och Facebook?
Vill du synas i våra sociala medier? Skicka gärna bild eller film till oss!

Gott Nytt År!

Gott Nytt År alla härliga kunder. Nu är det dags att se över när ert djur behöver vaccineras nästa gång. Behövs till exempel en påfyllnad av kennelhostevaccin?


20% RABATT! (december 2023)

Passa på! Nu kör vi kampanj på kastration och vaccinationer. Uppge koden "julkampanj" när du bokar för att få 20% rabatt på ordinarie pris.

Rabatten gäller på alla  våra vaccinationer, kastrering av honkatter, hankatter samt hanhundar till och
med 30/12 2023.
Passa gärna på och boka vaccinationen via vår onlinebokning https://boka.agitura.se/ekeby

Onlinebokning!

Nu lanserar vi onlinebokning! 

Vi erbjuder onlinebokning vid vaccination av hund, katt eller kanin på onsdagar 16:00-20:00. Valpar och kattungar ska vara minst 12 veckor gamla vid sin andra dos.

Observera att det inte går att boka tid för rabiesvaccination vid onlinebokningen.

Om ditt djur inte är helt friskt eller om du har andra frågor du vill ta upp vid besöket, ber vi er att istället ringa till vår reception så hjälper vi er att boka in en passande tid.

Viktig nyhet 2022-04-27

Kära kunder!
En förändring kommer ske på kliniken som tyvärr kommer påverka en del av er. Från och med denna veckan (vecka 17) slutar vi erbjuda bokningar för enbart kloklipp.

Detta beslut har fattats då vi vill fokusera alla våra resurser på att hjälpa sjuka djur, och tyvärr har vi varken tillräckligt med personal eller plats för att kunna erbjuda bokningar för enbart kloklipp.

Vi kommer fortfarande erbjuda kloklipp i mån av tid i samband med andra typer av besök.
Vi erbjuder också besök för djur som behöver lugnande för kloklipp, samt kloklipp i samband med operation.

Vi hoppas ni alla kommer ha förståelse för detta och önskar er en fortsatt fin dag!

Varma hälsningar från oss alla på Ekebys Djurpraktik! ☀️


2021-11-22
Kära kunder! Vår stora nyhet har förhoppningsvis inte undgått er. Nu under sommaren har vi gjort en stor ombyggnad på kliniken, och vi är mycket stolta över att kunna berätta att vi nu har en röntgen i våra lokaler och kan erbjuda flera olika typer av röntgenundersökningar. Varmt välkomna att boka tid för röntgen! 

2021-11-01
Kära kunder! Ombyggnationerna fortsätter, och vi fortsätter att måla om på kliniken. Vi ber om ursäkt för att det kan vara lite stökigt och färg på flera olika ställen, men vi kämpar på och hoppas ni gillar det lika mycket som vi gör! 


2021-07-01
Kära kunder! Sommaren är här, och semestrarna är i full gång. Vi har öppet som vanligt större delen av sommaren, förutom vecka 31 då vi har stängt.
Ha dock gärna i åtanke att vi inte är full styrka under hela sommaren, så väntetider i telefonen och på mejlen kan bli lite längre. Även att det kan vara några dagars väntan på bokningsbara tider. 
Vi önskar er alla en riktigt fin sommar och ni är alltid varmt välkomna att höra av er till oss! 

2021-05-03
Kära kunder! Ett vägarbete på Nordengatan (Mellan Flogstavägen och Ekebyvägen) har påbörjats och det är begränsad framkomlighet. Byggarbetet kommer ske i etapper och pågå fram till hösten 2021. V ber er därför att ha det i åtanke när ni reser till oss, att det kan ta längre tid att ta sig fram och att vägen kommer att vara avstängd på vissa delar till och från. 
Om ni har svårt att hitta när det är stängt på vägarna är ni varmt välkomna att ringa oss så försöker vi vägleda er!


2020-09-22
Kära kunder!
Nu har vi utökat våra öppettider på kliniken! Vi har öppet längre måndagar och tisdagar. Måndagar har vi numera öppet mellan 10-20 och tisdagar 10-20.
Varmt välkomna! 
2020-11-11
Kära kunder!
Precis som oss följer ni säkert utvecklingen av COVID-19 i Uppsala och dess ökning. Vi är mycket tacksamma över att ni fortfarande väljer oss som veterinär
och kommer hit, men tyvärr måste även vi bli hårdare på våra restriktioner. 
Några nya punkter har tillkommit som vi vill förtydliga för er:
  • Från och med idag, kommer vi alla i personalen bära munskydd. Munskydden är till för att skydda både er och oss. Vi vill minimera risken för ev sprida virus om någon skulle vara en symtomfri smittbärare. 
  • Även om vi bär munskydd så stannar vi självklart hemma ifrån arbetet vid minsta tecken på symtom.
  • Max EN djurägare per besök gäller fortfarande från ytterdörren. Det innebär att har ni flera djur får endast en djurägare följa med in och denna restriktion gäller i hela lokalen. Alltså kan man inte längre sitta i väntrummet. 
  • Barn får därför tyvärr inte följa med in. 
  • Om det är möjligt, lånar vi gärna med oss ditt djur in och du får vänta utanför en stund medans vi undersöker. Kontakt kommer ske löpande under undersökning, och vi kan även kommunicera via telefon. 
Tack till alla er för visad förståelse ❤️

2020-03-24
Stopp för Drop-in! Endast tidsbokning för ALL djurvård!

Hej alla fina kunder!

Vi har som ni tidigare sett ändrat en hel del rutiner pga pågående Covid-19 pandemi. Nu måste vi tyvärr pga personalbrist och även ur säkerhetstänk stoppa Drop-in möjligheten. Detta är endast tillfälligt tills vi är full personalstyrka igen och Covid-19 hotet minskat. Så nu gäller tidsbokning vid ALLA djurvårdsbesök (även vaccinationer och kloklipp) Givetvis är ni välkomna in att köpa foder och produkter som vanligt.

Vi överlever tack vare er, vi har funnits sedan 1995 och hoppas att ni fortsätter att välja oss som er veterinärklinik så att vi kan fortsätta jobba med det vi älskar!

Vi ber också om överseende med ev långa kötider på telefonen, har ni svårt att komma fram får ni gärna mejla istället så svarar vi så fort vi kan! Tack till alla er för visad förståelse ❤️


2020-03-04
Kära kunder!
Nu är den populära "Sund I Mun" kampanjen här igen och gäller hela mars ut! Klicka här för att läsa mer, eller ring oss direkt för att boka en tid!
Varmt välkomna!


2019-12-04
Kära kunder!   
 Nu finns våra populära julklappspåsar med julklappar till hund och katt åter igen på kliniken! Båda påsarna är fyllda med lite smått och gott ifrån vår produkthylla, tandprodukter och gratis smakprover. 

Julklappspåse till katt kostar 150:- (Värd 200:-)
Julklappspåse till hund kostar 200:- (Värd 250:-)
Finns i begränsat antal! 
Varmt välkomna in!


2019-08-29
Kära kunder!
Nu är sommarens öppettider över, och vi har öppet som vanligt igen. Avvikande öppettider kommer att publiceras som vanligt under fliken Öppettider


2019-03-20
Kära kunder!
Nu finns vi även på Instragram! Följ oss gärna för nyheter, kampanjer, tips & råd, avvikande öppettider (vi kommer fortfarande lägga upp de på hemsidan) eller om ni bara vill titta på lite söta djurbilder som kommer upp!
https://www.instagram.com/ekebydjurpraktik/?


2019-02-13

Kära kunder!
Mars månad är SUND I MUN månad! Ekeby Djurpraktik erbjuder, i samarbete med Pedigree, gratis kontroll av din hunds munstatus. Klicka här för att läsa mer om Sund i mun!


2019-01-03

Kära kunder!
Vi önskar er alla en god fortsättning! Nu är Ekeby Djurpraktik öppet som vanligt igen. Varmt välkomna!


2018-11-26

Kära kunder!
Nu finns tiderna för våra öppettider om Jul och Nyår uppe på hemsidan under fliken Öppettider!

Vi önskar alla våra kunder en god jul och ett gott nytt år! :)

2018-09-03

Kära kunder!

Vi hoppas ni har haft en härlig sommar! Nu har vi på Ekeby öppet som vanligt igen, och vill informera alla att vi har en ny adress! Praktiken ligger kvar i samma lokaler, men vår ingång har fått ett nytt nummer samt att vi har ett nytt postnummer. Numera heter vår adress: Ekeby Djurprakt, Ekeby Bruk Ing 2M, 75263 Uppsala. Så praktiken har alltså INTE flyttat, vi har bara blivit tilldelade en ny adress.

Varmt välkomna! :)


2018-06-14

Nu finns våra sommaröppettider uppe på hemsidan! 

Tänk på att under sommaren så har vi ibland färre som jobbar om dagarna, och därför kan det bli lite längre väntetider. Både vid drop-in för vaccinationer, samt att det kan dröja lite längre innan man kan få komma på besök. 

Vi på Ekebys Djurpraktik önskar er en fin och härlig sommar! 


2018-02-27

Mars månad är Sund i Mun månad! Under hela mars erbjuder vi en gratis kontroll av ditt djurs munstatus. Ring oss för att boka en tid! (För mer info om vad som ingår i besöket och liknande, klicka här)

2018-02-27

Nytt år, ny design! Ekebys Djurpraktiks hemsida fått sig ett rejält lyft! I samband med denna totala renoveringen så kan viss information bli fel, och vi reserverar oss för eventuella fel som upptäcks. 

2017-07-05

Sommarmeddelande!

Nu är det högt tryck på kliniken och pga sjukskrivning och semestrar har vi lite längre väntetider än vanligt. Detta gäller såväl vid bokningar som telefon. Vi ber om överseende med det och jobbar såklart så hårt vi kan för att alla ska slippa vänta allt för länge.

Alla våra kunder är givetvis lika välkomna som tidigare!!

Om ni har en fråga som inte gäller en inbokning och inte är akut får ni gärna maila oss på ekebydjurpraktik@outlook.com om det är svårt att komma fram på telefonen.

Vi kommer att ha stängt några dagar i sommar och dessa är:

Fredag 23/6
Fredag 14/7
Fredag 21/7
Hela v 30, 24/7-28/7
Fredag 4/8
Fredag 11/8

Alla övriga dagar har vi öppet med våra ordinarie öppettider.

Vi önskar er en fantastisk sommar!


2017-02-13 

Vår efterlängtade kampanj på Everclean kattsand är nu tillbaka! 

Mot ifyllande av kupong kostar 6L kattsand endast 59:-! (Ord. Pris 139:-)  Endast en kupong per person! 

home-productspng


2016 - 12 - 02

Ekeby Djurpraktiks hemsida har fått ett helt nytt utseende! Hemsidan är fortfarande under konstruktion och det kan finnas lite fel här och var, vi hoppas ni kan ha överseende med det och att hemsidan snart kommer vara färdig och komplett!