KONTAKTA OSS

Telefonnummer: 018 - 557733.

Vid enklare frågor, avbokningar eller frågor om ett djur som behandlas hos oss kan ni skicka e-post ekebydjurpraktik@outlook.com Det går även bra att skicka ett meddelande till oss på Facebook.

(Om praktiken har stängt och ni har ett akut sjukt djur, så hänvisar vi till Smådjurskliniken vid Universitetsdjursjukhuset i Ultuna. Numret dit är 018-672680.)

Avbokning:
Avboka minst 24 timmar innan bokat besök, och minst 48 timmar för operation/tandingrepp annars debiteras du för uteblivet besök/sen avbokning.  Avbokningar när praktiken är stängd kan ske både via e-post och Facebook.


Observera att vi på vår e-post svarar på allmänna och icke akuta frågor. Bokningar sker via telefon. Vi försöker hålla koll på både vår e-post och inkorg på Facebook när praktiken är stängd.

Adress:

Ekeby Djurpraktik
Ekeby Bruk Ing 2M
75263 Uppsala

Parkering:

Direkt utanför vår entré finns det 3 parkeringsplater där det står "Hyrd Ekebys Djurpraktik" som du som kund gärna får parkera på. Om det skulle vara fullt på parkeringen utanför så finns det en betalparkering knappt 150 meter bort (vid Friskis & Svettis).

Ring oss gärna om du behöver vägbeskrivning.