KONTAKTA OSS

Under våra öppettider går det bra att ringa oss på 018 - 557733.
Om ni har enklare frågor, vill göra en avbokning eller har en fråga om ett djur som behandlas hos oss går det också bra att mejla. 

(Om praktiken har stängt och ni har ett akut sjukt djur, så hänvisar vi till Smådjurskliniken vid Universitetsdjursjukhuset i Ultuna. Numret dit är 018-672680.)

Adress:

Ekeby Djurpraktik, Ekeby Bruk Ing 2M, 75263 Uppsala

Det finns 3 parkeringsplater utanför oss där det står "Hyrd Ekebys Djurpraktik" som det går jättebra att parkera på. De är till för våra kunder. Om det skulle vara fullt på parkeringen utanför så finns det en betalparkering knappt 150 meter bort (vid Friskis & Svettis). 

Om ni har svårt att hitta så kan ni ringa oss, så försöker vi vägleda era.

Det går även bra att mejla oss på ekebydjurpraktik@outlook.com
På mejlen svarar vi på allmänna och icke akuta frågor. Även avbokningar går bra via mejl. Bokningar sker via telefon. 

Om praktiken är stängd, och ni har en fråga ang ett djur  som har en pågående behandling hos oss eller liknande, så går det bra att mejla oss eller skriva till oss på Facebook. Vi försöker hålla koll på både vår mejl och Facebook inkorg när praktiken är stängd.

Avbokningar när praktiken är stängd kan ske både via mejl och Facebook. Tänk på att avboka minst 24 timmar innan bokat besök, och minst 48 timmar för operation/tandingrepp annars debiteras du för uteblivet besök/sen avbokning.