CORONARUTINER / COVID-19

Tillsammans hjälps vi åt att begränsa smittan.  Här på vår hemsida, på Facebook och Instagram, uppdaterar vi kontinuerligt våra rutiner och hur vi hanterar smittspridningen. Så här ser våra rutiner ut:

  1. Vi är extra noga med hygienen och desinficerar lokalerna ännu oftare än vanligt. Alla i personalen har stenkoll på sin handhygien etc.
  2. Om du har symtom från luftvägarna, sitter i hemkarantän eller har rest i ett högriskområde - meddela oss och be en vän komma in med djuret istället.
  3. Kom helst bara in EN människa med djuret när det är möjligt. Följ rekommendationerna om handtvätt, armveckshost mm. 
  4. Vi tar just nu inte i hand och kramas inte heller, vi hälsar med en vink. 
  5. Betala gärna din betalning hos oss med Swish: 1230365296    Visa oss när betalningen är gjord. 
  6. Kvitton kan vi med fördel mejla till er. Antingen kan ni uppge er mejladress vid besöket eller mejla till oss så skickar vi ditt kvitto som svar. 
  7. Håll minst en meters avstånd till övriga kunder och personal i största möjliga mån. 
  8. Tillfälligt stopp för Drop-in! Nu gäller tidsbokning även för vaccinationer. Med andra ord krävs tidsbokning för ALL djurvård. Läs mer till höger.
  9. Läs mer på  https://www.folkhalsomyndigheten.se/…/covid-19/skydda-dig-…/

Är du i riskgruppen eller känner dig orolig för smitta - ring eller mejla oss innan besöket och diskutera. T.ex. kan vi bära in en kattbur från parkeringen så du kan stanna utanför. Betalning går då att lösa med Swish. Vi gör vårt bästa för att klura på bra lösningar ❤️

Varmt välkomna!

2020-03-24: Stopp för Drop-in! Endast tidsbokning för ALL djurvård!

Hej alla fina kunder!

Vi har som ni tidigare sett ändrat en hel del rutiner pga pågående Covid-19 pandemi. Nu måste vi tyvärr pga personalbrist och även ur säkerhetstänk stoppa Drop-in möjligheten. Detta är endast tillfälligt tills vi är full personalstyrka igen och Covid-19 hotet minskat. Så nu gäller tidsbokning vid ALLA djurvårdsbesök (även vaccinationer och kloklipp) Givetvis är ni välkomna in att köpa foder och produkter som vanligt.

Vi överlever tack vare er, vi har funnits sedan 1995 och hoppas att ni fortsätter att välja oss som er veterinärklinik så att vi kan fortsätta jobba med det vi älskar!

Vi ber också om överseende med ev långa kötider på telefonen, har ni svårt att komma fram får ni gärna mejla istället så svarar vi så fort vi kan! Tack till alla er för visad förståelse ❤️